ZOEKEN

Linssen Best

De kunststof kozijnen specialist uit Best

Wij maken onze beloftes waar!

Meer over onze producten of onze showroom weten? Neem contact op via +31 (0) 499 371389, wij helpen u graag!

Van A t/m Z

Linssen Best b.v. houdt zich bezig met het verhogen van de kwaliteit van woningen en gebouwen. Het monteren van kozijnelementen is hierbij een aspect wat inmiddels alweer twintig jaar tot het takenpakket behoort. Linssen staat garant voor een correct advies, een glasheldere offerte en een uiterst vakkundige uit- en inbouw en afwerking van uw nieuwe ramen en deuren.

Uw voordeel bij ons; voor het totale traject één contactpersoon voor advies, aanbieding, planning, oplevering, nazorg en garantie!

Advies/inspectie en aanbieding
Ook voor de keuze van uw kozijnen geldt, een goed advies is goud waard. u wilt immers ramen en deuren waar u nog heel veel jaren plezier van heeft? Laat Linssen Best u geheel vrijblijvend helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Kwaliteit en certificeringen
De ramen en deuren worden geheel naar uw wensen (maatwerk) vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en testen. Alle ramen en deuren worden op feilloos functioneren getest.

Bijzonder aangenaam is hierbij dat de ramen en deuren nauwelijks verzorging en onderhoud nodig hebben door deugdelijkheid van de profielen, de afdichtingen, de juiste samenbouw van de kozijnen en het hang- en sluitwerk.

Vakkundige montage
De technische perfectie en het comfort van de ramen en deuren in combinatie met de vakkundige inbouw door Linssen Best staan borg voor vele jaren plezier. De montage-werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten in dienst van Linssen Best. De monteurs bij Linssen zijn allen relevant geschoold en volgen met regelmaat scholingen met betrekking tot de nieuwste montagetechnieken. Alle bijbehorende werkzaamheden kunnen worden verricht zoals het leggen van vensterbanken, dorpels, binnen- en buitenafwerking ed.. Linssen garandeert dan ook een perfecte montage door mensen, die het vak beheersen door jarenlange ervaring, die uw nieuwe ramen en deuren snel en schoon inbouwen.

Garantie en nazorg
De combinatie van vakkundige advisering, het eersteklas Weru product, en perfecte montage door geschoold personeel en een gedegen garantie is de reden dat u bij Linssen kunt vertrouwen op een buitengewoon hoge kwaliteit en levensduur. U bent vele jaren verzekerd van het betrouwbaar functioneren en de waardevastheid van uw ramen en deuren.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn aan uw kozijnen of deuren dan heeft u de zekerheid dat u kunt terugvallen op een degelijk bedrijf met jarenlange ervaring en goed onderlegde servicemonteurs.

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Best. Wij vertellen u graag alles over onze gevelbekledingen, laten u de mogelijkheden zien en geven advies op maat!

Maak direct een afspraak!

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.