ZOEKEN

Linssen Best

Optimale service

Wij maken onze beloftes waar!

Meer over onze producten of onze showroom weten? Neem contact op via +31 (0) 499 371389, wij helpen u graag!

Service en onderhoud

Uw Weru ramen en deuren vergen minimaal onderhoud. Deze handige tips helpen u om tientallen jaren plezier te hebben van uw kozijnen.

Hieronder vindt u een onderhouds- en reinigingsadvies voor kunststof ramen en deuren. U kunt deze in het PDF-formaat downloaden en zelf naar wens afdrukken. Voor uitgebreide technische- en gebruikersinformatie van WERU-producten die bij u zijn gemonteerd, kunt u een service-/onderhoud afspraak maken met Linssen Best. Wij adviseren u ook graag over een eventuele periodieke controle van uw kozijnen.

Klik hier voor een onderhouds- en reinigingsadvies

Voor het maken van een service-onderhoud afspraak kunt u onderstaand formulier invullen en naar Linssen Best zenden. Geef een duidelijke omschrijving, of het kozijnen op de begane grond, 1e of 2e etage betreft en of het om ramen en/of deuren, terrasdeuren, schuifpui, of anders gaat.

Reacties van klanten

Wij vinden het belangrijk dat klanten volledig tevreden zijn en vragen ook naar hun mening over ons bedrijf en de service.


Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Klik hier voor de referenties.

Handleidingen

Een aantal technische handleidingen voor Weru producten. U kunt deze in het PDF-formaat downloaden en zelf naar wens afdrukken.

Klik hier voor de handleidingen.