ZOEKEN

Linssen Best

De isolatie en renovatie specialist uit Best

Wij maken onze beloftes waar!

Meer over onze producten of onze showroom weten? Neem contact op via +31 (0) 499 371389, wij helpen u graag!

Historie

De historie van Linssen Best b.v. voert ons al bijna 100 jaar terug. Om tot zo’n mooi en succesvol “familiebedrijf” te groeien, zijn heel wat stappen gezet. Begin vorige eeuw begonnen door oprichter opa Linssen als ambachtelijk schil­ders- en glasbedrijf, in het centrum van Best.

Na de oliecrisis in 1973 is zoon Hans sr. om aan de vraag naar energiebesparende maatregelen te voldoen vanaf de huidige locatie aan de Industrieweg te Best, begonnen met het na-isoleren van woningen en gebouwen. Thans met Hans jr. en Diana is het bedrijf in de derde generatie.
Bezoek onze showroom

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Best. Wij vertellen u graag alles over onze gevelbekledingen, laten u de mogelijkheden zien en geven advies op maat!

Vraag direct een afspraak aan!

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.