ZOEKEN

ZONWERING IN DE REGIO

Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Altijd van het zonlicht genieten

Screens

Screens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%. Tegelijk kunt u nog gewoon naar buiten kijken. Een screen zorgt voor een gevoel van privacy, zonder het contact met de ‘buitenwereld’ af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders.


Rolluiken
Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend voor zowel geluid als warmte/koude en inbraakvertragend. Onze rolluiken onderscheiden zich in rolluikenland door het gebruik van dikkere profielen, voor nog meer kwaliteit.


Knikarmschermen
Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het verlengstuk van uw woning. Een mooi voorbeeld van buitenzonwering. Uw wooncomfort neemt toe tot maar liefst 3,5 meter, uw leven zal zich nog makkelijker verplaatsen naar het aangrenzende terras. Knikarmschermen zijn er in 4 verschillenden types. Elk met zijn eigen sprekende eigenschap!

Verandazonwering
Verandazonwering is een type zonwering waar steeds meer vraag naar is. Verandazonwering past op uw serre, waardoor u dubbel kunt genieten van het buitenleven. Juist ook tijdens zonovergoten momenten. Verandazonwering, of serrezonwering, is een unieke (en heerlijk royale!) manier van zonwering.


Pergola zonwering
Pergolazonwering is een type wat bij steeds meer mensen in de smaak valt! Door de subtiele staanders neemt de zonwering minder plek in beslag als onze robuustere terrasoverkappingen. Je overdekt het terras met het flexibele dak dat zich elektrisch in en uit rolt.


Schuifbare terrasoverkapping
Het hele jaar door het buitenleven proeven kan met een schuifbare terrasoverkapping. Het geavanceerde systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

In alle rust kunt uw bovenstaande producten in onze showroom in Best bezichtigen, uittesten en bewonderen.


Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

foto

VRAAG ONZE GRATIS BROCHURE AAN

klik hier

Laat u inspireren

Wij zijn al bijna 40 leverancier van Weru kunststof kozijnen, ramen en deuren. De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd. Hier vindt u diverse projecten die wij hebben afgerond.

Klik voor inspiratiefoto's

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Klik hier voor de referenties.

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK EEN SELCTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto