ZOEKEN

Linssen Best specialist in VOORDEUREN VAN WERU EN OBUK IN DE REGIO

Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode


Kunststof voordeuren van Weru en Obuk

De voordeur is het visitekaartje van uw woning. Het is ook de indruk van uw woning. Een fraaie voordeur complimenteert uw huis. En wat voor woning u ook heeft, welke woonstijl u erop nahoudt en wat het karakter van uw woning is, Linssen Best heeft altijd een deur die past bij uw woning en bij uw persoonlijke smaak.

  • Lees hier meer onze Select Deuren; prachtige deuren voor een vaste scherpe prijs.
  • Bekijk onze stijl- en dorpeldeuren.
  • Bekijk onze paneeldeuren

Avida deuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot modern en trendy design. Kijkt u eens rustig rond in één van onze showrooms.

De basis deur wordt gevormd door stijlen en dorpels. Deze stijlen en dorpels zijn leverbaar in breedtes 68, 90 of 120 mm. en zijn onderling combineerbaar. Op deze wijze bereikt u verrassende effecten in de vormgeving.

Kunt u uw keuze niet vinden in de basis deur, dan kunt uw ook kiezen voor paneeldeuren. Ook panelen zijn er in talrijke varianten. Gesloten of met isolatieglas eventueel met figuur-,of gezandstraald glas, kunststof, edelstalen of geen ornamenten.

Veilige opties

AUTOLOCK - Autolock is een intelligent sluitsysteem. U trekt de deur achter u dicht en automatisch is de deur op drie punten vergrendeld.

TWINLOCK - Dankzij de sperbeugel opent de deur tot op een kier. Ver genoeg om naar buiten te kijken, maar niet ver genoeg om binnen te komen.

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Best en bekijk ons volledige assortiment raamdecoratie. Onze adviseurs helpen u graag in de zoektocht naar uw raamdecoratie.

Maak direct een afspraak!

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.


Avida deuren

  • Passende deur voor elke type woning
  • Stabiele en veilige deur
  • Persoonlijke uitstraling

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto