ZOEKEN

WERU rolluiken

Veilig en geborgen leven met een weru rolluik

Als bescherming tegen een al te felle of hete zon verricht een rolluik verkoelende wonderen. Bovendien werkt een rolluik ook sterk inbraakwerend en u hebt alle privacy van de wereld. Het CASTELLO-systeem is bijzonder goed geschikt voor het monteren van rolluiken. Sterker nog, het kozijn met rolluik wordt - voor een naadloze montage - al op maat gemaakt en samengesteld in de fabriek. Dat scheelt tijd en kosten.

Uw voordelen:

 • Bescherming tegen warmte en kou
 • Geeft meer privacy
 • Inbraakwerend
 • Gelijktijdige montage met de kozijnen
 • Bediening

  Weru biedt u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen. U kunt kiezen voor een handbediening, maar steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Elektrisch bedienen is gemakkelijk en comfortabel. Bovendien, met een druk op de knop opent en sluit u alle rolluiken tegelijk, of apart. Zoals u het wenst, zonder enige moeite! Aan u de keus welke bediening u wilt: een wandschakelaar of een luxe uitgevoerde, draadloze afstandsbediening.

  Wilt u meer weten over onze kozijnen met geintegreerde rolluiken of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0499 371389 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

  Showroom

  Linssen heeft in Best haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom!  Uw ramen gerust open laten staan

  Met de unieke Safe & Go ventilatie van Weru kunststof kozijnen kan uw raam gerust open blijven staan, ook als u even weg bent. Uw woning blijft heerlijk geventileerd. Hierdoor wordt een permanente basisventilatie gegarandeerd zonder tochtverschijnselen door de rondom aanwezige ventilatieopening.

  Klik voor voor meer informatie over Safe&Go ventilatie

  Onze projecten

  De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.

  Klik hier voor de referenties.

  Handleidingen

  Een aantal technische handleidingen voor Weru producten. U kunt deze in het PDF-formaat downloaden en zelf naar wens afdrukken.

  Klik hier voor de handleidingen.

  LAAT U INSPIREREN

  BEKIJK EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEE√čN OP TE DOEN

  NAAR INSPIRATIE TOOL
  foto