ZOEKEN

kunststof schuifpuien IN DE REGIO

Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Creëer ruimte met een stijlvolle schuifpui

Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open en u heeft flexibele toegang naar uw terras, balkon of tuin. De frisse tuingeuren stromen het huis in. En dat alles met een lichte handomdraai en zonder de hinder van openstaande deuren. Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning. Een schuifpui bevat geen bewegende delen, het is een duurzame constructie met nauwelijks slijtage. Ook op een plek waar u een raam heeft zijn er mogelijkheden voor een schuifpui.

Soepele bediening

Met de bedieningsgreep laat u de deur tijdens het schuiven zakken waar u wilt. Zo kiest u zelf voor de gewenste opening. En uiteraard zijn de Weru-schuifpuien potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend, geluidwerend en energiebesparend.

  • Schuifpui creëert ruimte
  • Past bij vrijwel alle woningen
  • Duurzame & isolerende constructie
  • Soepele bediening

Twee typen schuifpuien

Bij een hefschuifpui schuift de deur geruisloos opzij. Met de bedieningshandel kunt u de deur openen, schuiven en op iedere gewenst plek laten zakken. Deze pui heeft een zeer lichte bediening, en de rail van dit schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als de rest van de binnenvloer, zodat u geen storende drempel heeft bij het naar binnen of naar buiten gaan, ideaal voor minder validen, kinderen en ouderen.

Bij een kiep-schuifpui kan deur naast schuiven ook in de kiep-stand worden gezet. De pui kan zo worden afgesloten terwijl er in de kiepstand toch kan worden geventileerd.

Veelzijdige mogelijkheden
U heeft bij Linssen Best een ruime keuze in kunststof schuifpuien. Onze adviseur helpt u graag op weg met de vele mogelijkheden in kleur, vorm, profiel, glasroeden, bovenlichten, kiepfuncties, specifieke toepassingen voor serres etc.

Uiteraard zijn alle schuifpuien absoluut onderhoudsarm, bestand tegen alle weersinvloeden, zeer duurzaam en onder alle omstandigheden gebruiksvriendelijk.


Laat u inspireren

Wij zijn al bijna 40 jaar leverancier van Weru kunststof kozijnen, ramen en deuren. De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd. Hier vindt u diverse projecten die wij hebben afgerond.

Klik voor inspiratiefoto's

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Politie keurmerk veilig wonen

De schuifpuien van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK FOTO'S VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto