ZOEKEN

kunststof overkappingen in de regio

Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Het buitenleven

Een overkapping van Linssen betekent genieten van het zonlicht in alle seizoenen. In de lente, herfst en winter is het vaak net iets te koud of nat om onbeschut van de vele zonuren te genieten terwijl het achter glas en uit de wind, goed toeven is.

Met een overkapping verhoogd u buiten aanzienlijk uw wooncomfort. Indien de temperatuur buiten behaaglijk is kan bij regenachtig weer toch buiten worden geleefd, uw tuinmeubilair kan buiten blijven staan, een droge doorgang naar andere leefruimten is gerealiseerd en uw vervoersmiddel is tegen elk weerstype beschermd.

Veelzijdig en onderhoudsarm

De overkappingen zijn in vele mogelijke stijlen, vormen en kleuren te leveren, volledig op u wensen gemaakt. U kunt kiezen uit alle RAL-kleuren, structuur, en een variëteit aan afwerkingsmogelijkheden zoals ingebouwde verlichting. De profielen zijn onderhoudsvriendelijk. Voor dakbeglazing zijn diverse mogelijkheden: zonwerend, melkkleurig opaal of veiligheidsbeglazing.

  • Verdekte afwatering.
  • De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie.
  • Grotere overspanningen mogelijk door versterking in de goot.

Snel, vakkundig en betrouwbaar gemonteerd

Linssen verzorgt voor u nauwkeurig de maatvoering en staat borg voor vakkundige montage door specialisten die uw overkapping snel en schoon aanbouwen. Het systeem behoeft nauwelijks onderhoud en de technische perfectie en het comfort garanderen u vele jaren plezier. Mocht er onverhoopt toch iets zijn dan heeft u de garantie dat u kunt terugvallen op een degelijk bedrijf met jarenlange ervaring en goed onderlegde servicemonteurs.

Maak een afspraak

De montage van een overkapping betreft maatwerk. Linssen Best heeft daarom te allen tijde eerst een geheel vrijblijvend adviesgesprek met u. Een deskundig adviseur van Linssen Best bekijkt de situatie dan ter plaatse of bespreekt deze met u in onze showroom. Vanzelfsprekend kunt u ook al uw vragen aangaande uw plannen aan onze deskundige stellen. U wordt direct een hoop wijzer!

foto

VRAAG ONZE GRATIS BROCHURE AAN

klik hier

Laat u inspireren

Wij zijn al bijna 40 jaar leverancier van Weru kunststof kozijnen, ramen en deuren. De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd. Hier vindt u diverse projecten die wij hebben afgerond.

Klik voor inspiratiefoto's

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Klik hier voor de referenties.

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto