ZOEKEN

kunststof kozijnen

weru castello TRADO in regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

CastelloTrado_Profiel_1500x1500.jpg

Het traditionele Nederlandse kozijn

Die ‘typisch Hollandse’ sfeer. Trado is het perfecte alternatief voor het traditionele Nederlandse kozijn. Het kozijn is door zijn specifieke vormgeving en de optionele rechte houtlook niet van een houten kozijn te onderscheiden. Trado is onderdeel van het CASTELLO-programma en is geschikt om toe te passen in alle woningtypen.

  • Zeer stabiele constructie
  • Hoge isolatiewaarde
  • Geschikt voor alle woningtypen
  • Tientallen jaren hoog comfort

Elk jaar een of twee kozijnen te vervangen?
Uitstraling van Castello Trado blijft ongewijzigd. Dus als u besluit de kozijnen gefaseerd te vervangen, dan zien deze er exact hetzelfde uit.

Politie keurmerk veilig wonen
De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

Bezoek de showroom van Linssen Best !

In onze showrooms in Best kunt u in alle rust kijken en kozijnideeën opdoen. Individuele wensen zijn bijna altijd uitvoerbaar. Een vakkundige Weru adviseur zal u adviseren m.b.t uw juiste keus van kozijn, glas, vormgeving, kleuren, hang- en sluitwerk, montage, afwerking etc.

Montage

Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Linssen Best is dan uw partner.


Weru zekerheden

Kwaliteit en maatwerk staan bij ons altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Linssen Best en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf.


misschien ook interessant

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto