ZOEKEN

kunststof kozijnen

weru castello Realto

Realto.jpg

Stijlvol alternatief voor het nostalgisch schuifraam

CASTELLO Realto is het perfecte kunststof alternatief met schuifraam voor panden met een klassieke uitstraling en bijzondere bouwwerken. CASTELLO Realto respecteert de klassieke vorm van het schuifraam en maakt tegelijkertijd gebruik van kwalitatief hoogstaande en onderhoudsarme materialen.

Nostalgie, maar in een modern jasje

  • Traditie en techniek komen naadloos samen
  • Diverse houtstructuren in vele kleuren
  • Draaikiepraam lijkt een verticaal schuifraam
  • Getoogde bovendorpels en andere afwijkende (Hollandse) vormen mogelijk

Als onderdeel van het CASTELLO-programma combineert Realto een sterke stabiliteit met een hoge isolatiewaarde.

Elk jaar een of twee kozijnen te vervangen?
Uitstraling van Castello Realto blijft ongewijzigd. Dus als u besluit de kozijnen gefaseerd te vervangen, dan zien deze er exact hetzelfde uit.

Politie keurmerk veilig wonen
De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

Bezoek de showroom van Linssen Best !

In onze showrooms in Best kunt u in alle rust kijken en kozijnideeën opdoen. Individuele wensen zijn bijna altijd uitvoerbaar. Een vakkundige Weru adviseur zal u adviseren m.b.t uw juiste keus van kozijn, glas, vormgeving, kleuren, hang- en sluitwerk, montage, afwerking etc.

Montage

Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Linssen Best is dan uw partner.


Weru zekerheden

Kwaliteit en maatwerk staan bij ons altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Linssen Best en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf.


misschien ook interessant

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto