ZOEKEN

KUNSTSTOF KOZIJNEN IN DE REGIO

Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

kozijnen

Alweer 35 jaar geleden vond Linssen in Weru een betrouwbaar partner voor toelevering van haar kozijnelementen.

Weru, heeft ruim 150 jaar ervaring, en is een van de belangrijkste fabrikanten van ramen, deuren en schuifpuien op de Europese markt. Door middel van technische innovatie, schitterend design en een buitengewoon hoge productiekwaliteit stelt Weru de norm voor wat betreft gevelelementen. De ramen en deuren van het kwaliteitsmerk Weru voldoen uiteraard aan de hoogste milieu-eisen. Diverse redenen waarom Linssen Best b.v. gekozen heeft voor het Weru product.

Door de vormgeving en de ruime keuze uit kleuren van onze kunststof kozijnen blijft het karakter van uw woning behouden. Het uitgebreide assortiment biedt voor elk renovatie detail een esthetisch fraaie oplossing, zonder dat enige concessie aan kwaliteit en duurzaamheid word gedaan.

Voor kunststof ramen van hoge kwaliteit bent u bij Weru bij het juiste adres. Om de perfecte kwaliteit te waarborgen werkt Weru met de modernste technieken en met gespecialiseerde toeleveranciers. De kunststof kozijnen van WERU zijn een combinatie van ambachtelijk handwerk en computergestuurde precisie.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

De kunststof kozijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning, wat uw dagelijks wooncomfort verhoogt. Bovendien zijn ze veilig, onderhoudsarm én energiezuinig. Tevens wordt elk kunststof kozijn op maat geproduceerd. Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid en dat u met WERU de juiste keuze heeft gemaakt.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0499 371389 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

Linssen heeft in Best haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.


MEER INFORMATIE OVER KUNSTSTOF KOZIJNEN

Castello

  • Klassieke uitstraling
  • Strak profiel
  • Meest gekozen
BEKIJK

Afino

  • Duurzaam
  • Lage kosten
  • Stijlvol kozijn
BEKIJK

Kleuren & Roeden

  • Zetten de toon
  • Allerlei vormen
  • Diverse kleuren
BEKIJK

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK FOTO'S VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto