ZOEKEN

GEVELBEKLEDING IN DE REGIO

Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Met de producten van Keralit zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Keralit materialen zijn namelijk niet alleen erg mooi, maar ook onverwoestbaar. Een woning met Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft een blijvend mooie afwerking. Dat betekent: geen afbladderende verflagen en geen kleur- of glansverlies, maar stijlvolle gevelelem­enten en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien. Jaar in, jaar uit. Oftewel: nooit meer schilderen, maar wel volop genieten.

Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Het materiaal is namelijk ook nog eens ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En over de kwaliteit hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken: de kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en op Keralit krijgt u maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie. Ook op de montage geven wij van Linssen Best 10 jaar garantie.

Het basismateriaal van de Keralit panelen bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Een prettig idee, voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik. Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf.

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Best. Wij vertellen u graag alles over onze gevelbekledingen, laten u de mogelijkheden zien en geven advies op maat!

Maak direct een afspraak!

Kwaliteit & Duurzaamheid

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelsysteem. Met Keralit bent u verzekerd van de juiste kleur, ongevoeligheid voor kromtrekking en een ruime keuze in kleuren en houtsoorten.


Makkelijk in onderhoud

Onze gevelbekleding van Keralit is onderhoudsarm en rottingsvrij. U hoeft de gevel alleen af te nemen met een sopje, verder hebt u er geen omkijken meer naar. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie van ons!


LAAT U INSPIREREN

BEKIJK EEN SELCTIE VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto