ZOEKEN

Linssen Best

Waarom isoleren?

Waarom isoleren?

Lagere energierekening
Door goed te isoleren kunt u jaarlijks veel geld besparen. De investering verdient u snel terug via een lagere energierekening. De belangrijkste manieren om het energieverbruik te verminderen, is het treffen van energiebesparende maatregelen zoals het isoleren van de spouwmuren, het dak, de vloer en het plaatsen van dubbele beglazing. Een woning verliest warmte via niet geïsoleerde ramen en muren, via het dak en via de vloer van de begane grond. Isolatie van deze oppervlakten vermindert het warmteverlies. Isolatie voorkomt dus een hoge energierekening,en onnodige milieubelasting.

Isoleren voor meer comfort
Isoleren verbetert het comfort van uw woning. Isolatie gaat namelijk tocht en warmteverlies tegen. Dat betekent: minder condens op de ramen, warmere voeten en ook minder geluidsoverlast van buiten.

Goed isoleren voorkomt vocht en schimmel
Een veel gehoorde misvatting is dat isolatie vochtproblemen en een slechte luchtkwaliteit veroorzaakt. Echter door het toepassen van isolatie stijgt de temperatuur aan de binnenkant van wand, dak of vloer. Net als bij dubbel glas zal de lucht minder snel condenseren. Onderzoeken hebben aangetoond dat, onder dezelfde omstandigheden, bij goed geïsoleerde woningen minder vochtproblemen zijn dan bij niet geïsoleerde woningen

Beter voor het milieu
Door zuinig en verantwoord om te gaan met energie draagt u bij aan een beter milieu. Het treffen van energiebesparende maatregelen vermindert het energieverbruik en zo voorkomt u een onnodige milieubelasting.

LAAT U INSPIREREN

BEKIJK FOTO'S VAN ONZE PROJECTEN OM IDEEËN OP TE DOEN

NAAR INSPIRATIE TOOL
foto