ZOEKEN

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie met HR++ Termoparels
HR++Termoparels® zijn geëxpandeerde bolletjes polystyreen. Spouwmuurisolatie met termoparels is een effectieve en vrij eenvoudige manier van isoleren die door Isolatiewerken Linssen al ruim 45 jaar met succes wordt toegepast. Het systeem heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en blijkt een van de beste methoden te zijn die er in jaren is ontwikkeld. De termoparel is inmiddels door ontwikkeld van HR termoparels tot de HR++Termoparels®. De isolatiewaarde van deze parel heeft momenteel de hoogst haalbare isolatiewaarde van na-isolatiematerialen!

De werkwijze
Via kleine openingen in de buitenmuur, boorgaten op de kruising van lint- en stootvoeg, worden de HR++Termoparels® met een vlamdovend bindmiddel snel, eenvoudig en zonder overlast tussen de spouwmuren geblazen. Vlak voor het inblazen worden de termoparels besproeid met een klein beetje latex (natuurrubber) waardoor de bolletjes zich aan elkaar hechten. Dit geeft na droging een stevige maar flexibele binding tussen de verschillende bolletjes.Hierdoor ontstaat een homogene isolatieplaat. De openingen worden vervolgens weer afgedicht met voegmortel.

Waarom spouwmuren isoleren?
Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement van alle isolatiemethoden op doordat bij de meeste gebouwen het aantal vierkante meters buitenmuur, die van ramen, deuren, daken en vloeren overtreft een spouwmuur die met HR Termoparels is gevuld levert al vlug een aantrekkelijke besparing op van de energiekosten en het woon- en werkcomfort wordt enorm verbeterd doordat het in huis behaaglijker wordt.

Kwaliteit en certificeringen
Door specialisten aangebracht

De HR ++ Termoparels worden uitsluitend aangebracht door specialisten die bij Linssen in eigen huis zijn opgeleid en waarvan de vakbekwaamheid voortdurend op peil wordt gehouden. Dit staat garant voor een vakkundige verwerking.

SKG-IKOB en ATG gecertificeerd, dus gegarandeerd professioneel aangebracht!

Isolatiewerken Linssen Best b.v. behaalde reeds 35 jaar geleden het procescertificaat voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij BV Kwaliteitsverklaringen Bouw. SKG-IKOB geeft uitsluitend procescertificaten af onder het KOMO-keurmerk en derhalve ook onder de erkenning van de Raad van Accreditatie. BUtgb is het Belgische goedkeuringsinstituut voor ATG-certificering.

Door deze instanties worden steekproefsgewijs controles uitgevoerd bij onze in uitvoering zijnde werken. Deze controles zijn onaangekondigd en richten zich op het niveau van de uitvoering, de vakbekwaamheid en de interne kwaliteitsbewaking. Op deze manier wordt voortdurend voldaan aan de normen en eisen van de Beoordelings- en uitvoeringsrichtlijnen. Deze certificaten bieden u dus een doorlopende zekerheid op duurzame kwaliteit.

VENIN-lidmaatschap Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland

Isolatiewerken Linssen Best b.v. is aangesloten bij de VENIN, de vereniging waarin na-isolatiebedrijven zich hebben gebundeld. VENIN is de vereniging die er mede voor dient zorg te dragen dat het vakmanschap op hoog niveau blijft en de kwaliteitsbewustheid uitdraagt. VENIN doet dit door het verstrekken van informatie over isolatie in het algemeen en de daaraan verbonden kwaliteitsaspecten. Lidmaatschap kan slechts worden verkregen als aan bepaalde toelatingscriteria wordt voldaan waaronder het beschikken over het KOMO-Procescertificaat, betrekking hebbend op na-isolatiewerkzaamheden en werken met geattesteerde isolatiematerialen of -systemen er vanuit gaande dat er met eigen personeel wordt gewerkt, welke over het Isovakbewijs beschikken. Hierop wordt toegezien door SKG-IKOB. Uiteraard profiteert u hiervan. Door te kiezen voor een bij VENIN aangesloten bedrijf weet de klant dat er gewerkt wordt met een vakkundig, kwaliteitsbewust, ervaren en gekwalificeerd bedrijf.

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie, die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever. Meer informatie: http://venin.nl/kwaliteit/klachtenprocedure/

Klik hier voor een overzicht van onze certificeringen en erkenningen.

Garantie
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is vaak een kwestie van vertrouwen. Het is voor u dan ook belangrijk om zekerheid te hebben over de afwikkeling van eventueel niet functioneren of twijfels na oplevering. Linssen Best streeft er na dat haar producten van de hoogste kwaliteit zijn en medewerkers uiterste ervaren. Mocht er onverhoopt toch iets zijn dan kunt u terug vallen op een gedegen bedrijf met jarenlange ervaring. Kijkt u hier voor onze volledige garantiebepalingen.

Ook nieuwbouw voordelig met na-isolatie
Enkele voordelen: geen aanvoer- en opslag verlies, geen rommel op de bouwplaats, geen diefstal van platen en dekens, een optimale vulling van de spouwmuren, geen snijverlies, geen knip en paswerk bij ramen en deuren, betere afdichting bij ramen en deuren en de metselaar wordt niet gehinderd door dekens/platen in de spouw.


Fysieke eigenschappen HR++ Termoparels

  • Warmtegeleidingscoëfficiënt HR++-Termoparels: = 0,033 W/m.K
  • Dampdiffusieweerstandsgetal: = 1-2
  • De effectieve warmteweerstand van een met 6 cm HR++-Termoparels gevulde spouwmuur: Rc = ca. 2 m2.K/W
  • De toegevoegde warmteweerstand Rd = 1,82 m2.K/W

Prijsindicatie spouwmuurisolatie met HR++ Termoparels

  • Tussen woning: € 750,= - € 1.250,=
  • Hoekwoning/2-onder-1 kap: € 1.450,= - € 1.750,=
  • Vrijstaande woning: € 1.750,= - € 4.000,=

Informeer naar buren- en combinatievoordeel.

Subsidie
Wilt u meer weten over financiële voordelen bij isolatie?
Kijkt u dan voor de mogelijkheden hier voor:


Contact

Heeft u na het lezen nog vragen, wenst u documentatie of wilt u een afspraak voor offerte maken, neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord, telefoon +31 (0)499 371389 of vul het contactformulier in.

Laat u inspireren

Ons isolatie-systeem onderscheid zich door: Gezeefde constante korrel grootte, ontstofte parels, in de massa brandvertragend (Klasse 1), kleinste λ-waarde dus hoogste isolatiewaarde, blijvend flexibele verlijming, brandvertragend bindmiddel, bindmiddel op waterbasis en geen harsen