ZOEKEN

Linssen Best

praktische informatie & Subsidies

Wij maken onze beloftes waar!

Meer over onze producten of onze showroom weten? Neem contact op via +31 (0) 499 371389, wij helpen u graag!

Milieucentraal

Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten voorziet van praktische informatie over milieu, energie en duurzaamheid in het dagelijks leven. Op de website www.milieucentraal.nl vind u informatie over energie besparen, een energiezuinig huis; isoleren & ventileren, verwarmen en koelen.


Subsidie Nederland

De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, de provincie of uw gemeente. Dit maakt het nog aantrekkelijker om energie te besparen.

Voor meer informatie en de actuele stand van zaken, kijk op www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer of www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde


Subsidie Belgiƫ

In Belgiƫ zijn diverse premies en belastingvoordelen mogelijk, een en ander afhankelijk van de gemeente, uw netwerkbeheerder en persoonlijke belasting situatie. In onderstaand overzicht worden de mogelijke voordelen toegelicht. Er zijn ook diverse websites beschikbaar voor meer informatie en waar eenvoudig uw voordelen te berekenen zijn:

www.premiezoeker.be
www.energiesparen.be

Isolatiewerken Linssen Best BV is ATG certificaat installateur voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie met HR++ Termoparels in Belgie. Dit is van essentieel belang als u maximaal van de premies en belastingvoordelen wilt profiteren.

Isolatiewerken Linssen Best b.v. voldoet aan alle bepalingen vermeld in de 12/2897. Op deze manier werken wij tevens volledig in overeenstemming met de voorschriften volgens de STS 71-1 en de WTCB Technische voorlichting 246.

Vergeet niet te informeren bij uw gemeente. Veen gemeenten bieden verschillende isolatiepremies aan.

Graag helpen wij u met het verkrijgen van de mogelijke subsidies