ZOEKEN

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus op onze werklocaties, kantoor en showroom te voorkomen.

Wij hebben diverse maatregelen op het gebied van (extra) hygi├źne en lichamelijk contact getroffen. Onze medewerkers zijn goed ge├»nstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inspectie- en inmeetafspraken, isolatie en montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis

Binnen Linssen Best zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.

Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek

Wij vragen u uw bezoek vooraf aan te kondigen en hiervoor een AFSPRAAK te maken, middels telefoonnummer 0499 371389 of info@linssen-best.nl.

Tenzij anders vermeld op de website is onze showroom geopend (openingstijden) Er worden geen handen geschud en het dragen van een mondkapje is verplicht. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Het aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.

Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inspecties/isoleren/inmeten/monteren/repareren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met inachtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden om een ander moment uit te voeren.

Uiteraard vragen wij u ons vooraf te berichten wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont.

Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u al een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen van zaken zoals een pen, prijsopgave, werkbon of afstandsbediening.

Voor uw vragen kunt u contact opnemen met telefoon 0499 371389 of info@linssen-best.nl

Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode en uiteraard veel gezondheid!

foto

INFORMATIE AANVRAGEN?

klik hier