ZOEKEN

Beslist weru

Optimale isolatie

foto

VRAAG ONZE GRATIS BROCHURE AAN

klik hier

Optimale isolatie, dus altijd comfortabel

'Een wereld van verschil! Zo comfortabel is het hier in huis nog nooit geweest!' Een bijzonder mooi compliment van een tevreden klant na het plaatsen van onze kunststof kozijnen met isolatieglas. Het treft precies de kern van Weru: het bijdragen aan optimaal woonplezier door onze kunststof kozijnen. En daar helpen we ú ook graag bij!

Kunststof kozijnen, isolatieglas en woonplezier gaan bij Weru hand in hand. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten kunststof kozijnen en isolatieglas. Precies die uitvoering die bij u en uw woning past. Zo kunt u kiezen voor glas met een specifieke werking, bijvoorbeeld geluiddempend. U kunt dus zelf bepalen hoe hoog of hoe goed uw isolatie tegen de koude moet zijn en in welke mate zonlicht welkom is. Maar altijd uit zich dat in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en optimaal woonplezier.

En benauwd wordt het nooit, want Linssen Best biedt u ook verschillende ventilatiemogelijkheden, van ventilatie in het glas en het plaatsen van ventilatieroosters tot slimme vergrendelingstanden. Met Weru zit u beslist goed.

Meer weten? Neem dan snel contact op met Linssen Best de nummer 1 in kunststof kozijnen in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode.

Uw ramen gerust open laten staan

Met de unieke Safe & Go ventilatie van Weru kunststof kozijnen kan uw raam gerust open blijven staan, ook als u even weg bent. Uw woning blijft heerlijk geventileerd. Hierdoor wordt een permanente basisventilatie gegarandeerd zonder tochtverschijnselen door de rondom aanwezige ventilatieopening.

Klik voor voor meer informatie over Safe&Go ventilatie

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten met diverse Weru producten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Klik hier voor de referenties.

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Zo weet u zeker dat het goed zit.