ZOEKEN

BEslist weru

minimaal onderhoud

foto

BROCHURE AANVRAGEN?

klik hier

Nooit meer schilderen!

Dat is makkelijk! Met Weru leidt u vanaf nu een ontspannen leven. Dankzij de sterke kwaliteiten van de kunststof van Weru hoeft u nooit meer de ladder op met verf en kwasten om de kozijnen te schilderen. Ook hoeft u niet meer door de knieƫn om voor- of achterdeur een lik verf te geven. Dat bespaart mooi verf, een professionele schilder en veel energie. U hoeft de kozijnen alleen af en toe schoon te maken.

De kunststof kozijnen van Weru hebben een lange levensduur en gaan jaren mee. Ook de verschillende Nederlandse weersomstandigheden oefenen geen invloed uit op het functioneren van de kunststof producten van Weru. Ideaal dus.

Kies voor kunststof kozijnen van Weru!
Linssen Best is de specialist voor kunststof kozijnen in Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Bekijk referenties van Linssen Best

Wij zijn al bijna 40 jaar leverancier van Weru kunststof kozijnen, ramen en deuren. De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd. Hier vindt u diverse projecten die wij hebben afgerond.

Klik voor inspiratiefoto's

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Duitse topkwaliteit

  • Duits topmerk met een persoonlijke invulling
  • Vooruitstrevende en bewezen techniek
  • Al 50 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen