ZOEKEN

beslist weru

weru, nummer 1 in kunststof kozijnen

Topkwaliteit kozijnen uit Duitsland

Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel. Met een kunststof kozijn van Weru maakt u zeker een goede keuze. De kozijnen van Weru voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en vormen dankzij de doordachte vormgeving een blikvanger.

Duitse kwaliteit in diverse landen

De basis voor de huidige Weru-kozijnen werd al in 1843 gelegd met het professioneel beglazen van ramen en deuren en hieruit ontstond de ‘Roll- und Klappladenfabrik’. Momenteel vindt de productie van onze producten plaats in het Zuid Duitse Rudersberg en in Triptis in deelstaat Thüringen. Onze hoogwaardige kozijnen en deuren vinden vervolgens hun weg naar een groot aantal zorgvuldig geselecteerde vakbedrijven in diverse Europese landen. Hierdoor krijgt u altijd het juiste advies en de bijbehorende service.

Vertrouwen

Al vele jaren hebben onderzoek en ontwikkeling bij ons de grootste prioriteit. Hierdoor hebben we bij Weru een scherpe visie ontwikkeld die resulteert in producten waar tientallen jaren op kan vertrouwen en van kan genieten. Met Weru kiest u dan ook voor de zekerheid van een betrouwbare producent, een perfecte montage, een maxi- male service en continu genieten van optimaal comfort.

Meer weten? Neem dan snel contact op met Linssen Best de nummer 1 in kunststof kozijnen in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode.

foto

BROCHURE AANVRAGEN?

klik hier

De voordelen van Weru kunststof kozijnen

Meer weten over Weru? Ontdek de concrete voordelen:

Team met vakmensen!

Het team van Linssen Best staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Duitse topkwaliteit

  • Duits topmerk met een persoonlijke invulling
  • Vooruitstrevende en bewezen techniek
  • Al 50 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen